In Vino Lidia Bubiest

avagy, amit dióhéjban tudni érdemes a habzó italok világáról!

Az “In Vino Lidia” koncepciója egyszerű, nem csak a gyomor, de az elme is munkára van fogva. Interaktív, csapatépítő jelleggel, ábrák, térképek, kóstolási és borkisokos, kvíz segítségével beszéljük át a tematikus vacsorai nedűit.

Füle Lídia, ha nem kontroller egy amerikai multivállalatnál, akkor lelkes borértő Budapesten. A bor hosszú évek óta szenvedély. Ha nem a Borkollégiumban tüsténkedik vagy a szakmáról ír, akkor a céges amerikai management részére szervez borvacsorákat.

Ez este alkalmával arra vállalkozunk, hogy együtt tanuljuk meg a bubis italok alapvető készítési módjait, és a legközismertebb fajtáit, mint az olasz Prosecco, a spanyol Cava vagy a francia Champagne. A magyar fronton Törley József munkásságát is ízekre szedjük! Az est végére egyértelmű lesz, hogy mitől „Extra Dry” a Hungária, vagy miért műanyag dugóval zárják a mindannyiunk számára ismert Törley Doux palackjait.

A mindennapi életben könnyen alkalmazható tudással térünk haza, és ha jövő héten a hipermarket polcain a „DOCG” az „NV” vagy a „BdB” rövidítés néz velünk szembe, már magabiztosan dönthetünk.

Az est szokás szerint kvíz és nyereményjátékkal zárul.


Időpont: megrendelés szerint meghatározandó

Helyszín: Városliget Café, Olof Palme sétány 6.

Részvételi Díj: 21.990 Ft – ami a helyszínen a vacsora után fizetendő

Jelentkezés az űrlap kitöltésével az oldal alján …


Menü

Freixenet Prosecco D.O.C. – Extra dry

Sajtos Grissini

Törley Hungaria Zöld Veltelini Brut Limited Edition

Amuse Bouche / Chef’s surprise

Freixenet Cordon Negro DO Cava

Meggybalzsamos nyári saláta grillezet barackkal

Francois Pinot Noir Zero Dosage 2015

Rosé Kacsamell szedermártással, pirított házi nudlival

Duval –Leroy Brut Champagne NV vs. meglepetés 😊

Aranydurbincs filé paradicsomos gerslirizottoval

Bodvin Sárgamuskotály Félszáraz 2017

Joghurtos – sárgabarackos mousse

Share this Post